ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος που επιλέξατε, προκειμένου να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, θα πρέπει εντός 7 ημερών από την παραλαβή του, να καταχωρήσετε αίτημα αντικατάστασης, είτε :

– αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση rombas.handmade@gmail.com

–  επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 555130 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10π.μ. – 8 μ.μ.)

– επισκεπτόμενοι το φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Αντιγονιδών 8 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 8 μ.μ.).

Το προϊόν πρέπει να μας επιστραφεί  στην αρχική κατάσταση πώλησής του (να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχει υποστεί καμία φθορά) αλλιώς θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση  να σας το επιστρέψουμε, με δικά σας έξοδα.

Οφείλετε να επιμεληθείτε  τη σωστή επιστροφή του προϊόντος στο εργαστήριό μας, γιατί δεν φέρουμε καμία ευθύνη  για τυχόν απώλεια ή φθορά του.

Φροντίστε εξ αρχής η παραγγελία σας να είναι ακριβής γιατί στην περίπτωση της επιστροφής , επιβαρύνεστε την επιπλέον μετακίνηση του προϊόντος.

Αν και η συνολική συναλλαγή (από τη στιγμή της παραγγελίας έως και την παραλαβή του προϊόντος από εσάς) γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ανθρώπινο σφάλμα. Ετσι, σε περίπτωση που ο λόγος  επιστροφής αφορά  σε λαθος του εργαστηρίου μας (π.χ. εάν το προϊόν που επιλέξατε  δεν είναι όπως περιγράφεται – εικόνες και κείμενο – στους καταλόγους μας), δεσμευόμαστε  να αποστείλουμε εκ νέου και με δικά μας έξοδα, το προϊόν που παραγγείλατε, στην οριζόμενη διεύθυνση.

Το εργαστήριό μας εγγυάται για τα προϊόντα του.